El dia que els llibres van arribar a Migjorn, Isa i Eli els mostren amb il·lusió. El gat veí també surt a la foto.

El primer joc d’en Jan i la Marina és el relat d’un embaràs vist per la germana del nadó que arrribarà i les il·lustracions mostren el part de la criatura. El conte exposa la relació de complicitat que estableix una nena amb el seu germà petit quan encara no ha nascut. La mare, entrant en el seu joc, els integra a tots dos, reconeixent les seves necessitats diferents. És l’art d’acompanyar el creixement intentant evitar l’inici de la gelosia.

Agenda de presentacions. (Clicar per veure dates i llocs)

Reportatges: del 3 de març al 5 de juny, uns mesos plens de presentacions del conte, que ens han dut a tantes llibreries, espais i festivals.

Dimarts 5 de juny de 2018. Llibreria vaDllibres, Ciutadella, Menorca

Grans i fillets, tal com en diuen aquí amb una paraula tan carinyosa, ens acompanyen en aquesta llibreria preciosa, plena de llibres preciosos. Moltes gràcies!

Dilluns 4 de juny de 2018. Biblioteca de Maó, Menorca

Fem la presentació en el magnífic edifici que acull la biblioteca pública de Maó, en la sala infantil, just a l’espai que dona al balcó ple de papallones. Moltes gràcies per la delicadesa de la vostra atenció.

Dissabte 26 de maig de 2018. Ludivers, Girona

El festival del joc, grans i petits en un ambient tranquil, participació plena, tota la gent ocupada en tota mena de jocs. Hem fet la presentació a l’Espai Calmot, i ens han escoltat amb delit. Que bé!

     

Dissabte 5 de maig de 2018. Exposició “Néixer a Manresa”, Espai Memòries Museu Comarcal, Manresa

Hem explicat el conte en una tarda de celebració d’aquesta exposició tan especial de l’Espai Memòries, que convoca la participació de persones i grups, amb ganes de reunir expressions de tota la diversitat de formes de plantejar el naixement a la Manresa actual. També s’hi ha presentat el tobogan “Néixer” i nens i nenes s’ha divertit molt.

      

Dijous 26 d’abril de 2018. El Forn de la Floresta

Hem fet la presentació del conte en un ambient tan relaxat i sense normes que sembla mentida ser tan a prop de la ciutat. Gràcies amigues i amics! Fotos de Lenka i Aida.

Diumenge 22 d’abril de 2018, 12h. Fira de la Terra, Barcelona

Dissabte 21 d’abril de 2018, 12h. Llibreria Calmot, Girona

Calmot és una nova llibreria de Girona, plena de gent aquest dia que precedeix St. Jordi. Un grup de nenes i nens segueix vibrant la presentació i la converteix en un joc nou i suggeridor. Fotos de Montse Catalán.

Dissabte 14 d’abril de 2018, 18,30h. Llibreria Synusia, Terrassa

Aquesta preciosa llibreria, que acull tan bé les presentacions dels llibres que edita Pol·len, ens rep en una tarda de dissabte on els carrers de Terrassa estan plens d’activitats. Que maques les fotos de l’Aida D. Prada!

 

Dissabte 3 de març de 2018, 12h. Llibreria Pròleg, Barcelona.

És la primera presentació que fem, i estar a Pròleg, una llibreria on ens sentim una mica com a casa, ens dóna confiança. Moltes gràcies, Àngles i Núria! Les fotos són d’una altra amiga, Lyubava Malysheva.